Blog

AdAstra – Projekat SpaFormule za unapređenje malih salona

„Ad Astra“ je serijal multimedijalnih reportaža o istinitim pričama, o metamorfozi i preporodu lekarske ordinacije, wellness centra, ili kozmetičkog salona. Kroz nekoliko epizoda čitaoci, posetioci sajta, ili društvenih mreža, prate rad AdAstra-tima.

Projektom „Ad Astra”, elektronskim rijaliti programom za vlasnike spa centara, SpaFormula Grupa besplatno pruža pomoć u osavremenjavanju odabranih salona, centara ili ordinacija. Kroz proces analize trenutnog stanja, istraživanja tržišta i definisanja ciljeva prodaje i komunikacije, radi se na redefinisanju identiteta, repozicioniranju, redizajnu enterijera, promeni ili dopunjavanju usluga, izradi marketing mix-a, realizaciji promotivne kampanje, nabavci nove opreme…  Bez dlake na jeziku, na ivici konflikta, AdAstra-tim čini sve kako bi pojačao start novog kozmetičkog salona, ili vratio sjaj starijim i posrnulim estetskim centrima.

„Srpski kozmetički saloni, lekarske ordinacije i esteteski centri imaju znanja i moderne tehnologije, osoblje je veoma stručno, ali često se snalazi pomoću „štapa i kanapa“, ne zanavlja usluge, ili ima nestručnu komunikaciju. To gost oseća i na osnovu toga odlučuje da li će se ponovo vratiti. AdAstra će mnogima pomoći da im se pacijenti i klijenti vraćaju,” kaže Miodrag Miljković, jedan od autora.

AdAstra-tim, sastavljen od marketing stručnjaka, dizajnera, erhitekata, ili lekara specijalista,  neke vlasnike centara dovode do suza, neke menadžere do ozbiljnih svađa, a kozmetičare i terapeute do sumnje i straha da li će pružiti uslugu kakva se očekuje.  Naravno, uvek  ima mesta i za pohvale, suze radosnice i pozitivnu energiju. Tim je oštar u kritikama i zahtevan u poštovanju zacrtanih planova, ali uvek sa jednim istim ciljem: da centar bude savršen i profitabilan.

Od početka 2017. godine elektronski rijaliti AdAstra objavljuje se kao serija multimedijalnih priloga na veb sajtu, kome možete pristupiti klikom na link http://spaformula.rs/ad-astra, ili https://www.facebook.com/spaformula/ .  Novi format SpaFormule je tako osmišljen da će čitaoci imati priliku da prate metamorfozu jednog centra u nekoliko neizvesnih epizoda, gde do samog kraja ni produkcija koja realizuje projekat, ni čitaoci pored tableta i PC ekrana neće znati da li će preporod biti uspešan, ili ne. Sve se radi bez novca i sve zavisi od spremnosti osoblja centra da poštuje preporuke tima i prođe put „kroz trnje do zvezda“. Na latinskom, „Per aspera, ad astra“!

Smestite se udobno ispred svojih kompjutera i pratite sledeću epizodu „Ad Astre“!

March 25, 2017 Uncategorized
About Miodrag Miljković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZAHTEV ZA PONUDU
Hvala Vam! Ponuda će Vam biti dostavljena uskoro
ZAHTEV ZA PONUDU
Hvala Vam! Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku!