Blog

SpaFormula na sajmu “Dodir Pariza”

Završen je 28. Međunarodni kongres i Sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza“, koji je 8. i 9. oktoba organizovan u Hali 2 Beogradskog sajma.

 

Na marginama zvaničnog skupa održan je i radni sastanak predstavnika članica, na kome su razmatrani aktuelni trendovi, analizirana trenutna tržišna pozicija i definisani dalji koraci kojima će se SpaFormula prezentirati na tržištu ExYu.

“SpaFormula nije predstavništvo niti distributer opreme za medicinske i spa centre, već snažna koalicija eminentnih proizvođača i distributera opreme i preparata, pa će u narednom periodu Spa Formula predstaviti sveobuhvatnu ponudu, kakvu ne može ponuditi ni jedan pojedinačni distributer”, saznali smo od Bojana Radenovića, direktora Gimmeda. “Domaći vlasnici wellness i spa centara  često su zbunjeni velikim brojem ponuda kojima ih zasipaju predstavnici proizvođača opreme, pa se najčešće dešava da skupo plaćena oprema u praksi ne donosi željene finansijske efekte.”

Zato će članice SpaFormule objediniti sve svoje kapacitete i tržištu ponuditi pakete koji obuhvataju potrebna planska dokumenta (vizibiliti studije, biznis-plan, organizacioni plan centra), proizvode (aprate, dodatnu opremu, preparate), neophodne edukacije, ali i marketinško-komercijalnu podršku (plan prodaje, marketing plan, plan internet komunikacije), što će kao rezultat imati garantovano uspešno finansijsko poslovanje.

“Sveobuhvatni know-how i obim neophodne opreme i preparata za različite nivoa razvijenosti centra, biće izrađeni na osnovu primera dobre prakse najuspešnijih centara u okruženju”, izjavio je Miodrag Miljković, direktor marketinga Merkura iz Vrnačke Banje, u čijem sastavu je spa centar “Rimski izvor” najveći spa centar na Balkanu.

Kao i do sada, članice Spa Formule (Gimmed, Iskramedical, Afrodita Kozmetika) bile su među izlagačma. Dobro uigrana ekipa, bogat asortiman, kvalitetni proizvodi i vrhunska usluga samo su delić onoga što je posetioce sačekalo na štandovima članica. Mnogo pozitivne energije, zabave, širok asortiman i kvalitet proizvoda učinili su da štandovi članica Spa Formule budu prepuni posetioca!

October 10, 2016 Vesti iz partnerskih firmi, Vesti iz sveta
About Miodrag Miljković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZAHTEV ZA PONUDU
Hvala Vam! Ponuda će Vam biti dostavljena uskoro
ZAHTEV ZA PONUDU
Hvala Vam! Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku!