Blog

Premium – Vrhunski smeštaj u Vrnjačkoj Banji

Vrhunski smeštaj Merkur Vrnjačka Banja

U skladu sa zahtevima stranih gostiju, Merkur Vrnjačka Banja uključio u ponudu 6 novih soba za smeštaj

Premijum-smeštaj-Merkur-Vrnjačka-Banja

Od subote 18. juna, Merkur Vrnjačka Banja ima u ponudi novi ekskluzivan smeštaj. Na VI spratu renoviran je deo smeštajnih kapaciteta. Radovi su završeni tokom juna meseca i u pitanju je  6 smeštajnih jedinica sa francuskim ležajevima, koji su namenjeni jednoj osobi ili paru. Ove sobe u rangu su najluksuznijih svetskih hotela po svakom segmentu počev od dizajna, opreme, rasvete i detalja. Boravak u njima podrazumeva autentičnost, privatnost i fleksibilnost za koju je zaslužna arhitekta Snežana M, autorka dizajna.

Sobe su opremljene visoko kvalitetnim sadržajima: kupatilom, klimom, kablovskom televizijom, telefonskom linijom i pristupom internetu, sve u cilju komfora i kvaliteta tokom boravka.

Vrhunski smeštaj sa korišćenjem usluga najvećeg Spa centra na Balkanu Rimski izvor predstavlja idealnu kombinaciju za odmor i opuštanje u Vrnjačkoj Banji. Rimski izvor obuhvata objedinjene Centre Merkura: Velnes centar, Centar medicinske estetike, Centar za masaže, Peloid centar i Balneo centar.  Spa centar “Rimski izvor” nalazi se u Zgradi Kupatila, u centru banjskog parka, na 20 m od Promenade.

 

June 21, 2016 Vesti iz partnerskih firmi
About Miodrag Miljković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZAHTEV ZA PONUDU
Hvala Vam! Ponuda će Vam biti dostavljena uskoro
ZAHTEV ZA PONUDU
Hvala Vam! Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku!