Blog

Medest Beograd – Vrhunski brendovi u Srbiji!

Medest, regionalni lider u prodaji uređaja, opreme i preparata najvećih svetskih proizvođača iz oblasti medicine i dermoestetike, otvara svoje predstavništvo u Beogradu, čime će medicinski, estetski i spa centri u Srbiji dobiti priliku da svojom opremom konkurišu najboljim svetskim centrima.

Kao što je najavljeno tokom nedavnog sajma “Dodir Pariza”, kompanija GimMed, vlasnik brenda Medest (http://medest.eu/), do kraja novembra će u Beogradu otvoriti predstavništvo u Srbiji, što će biti 2. predstavništvo te kompanije u regionu.

Related image

Ceremonijal svečanog otvaranja poslovnog prostora planira se za početak sledeće godine, kojom prilikom se očekuje dolazak menadžmenta kompanije, članova borda direkotra i predstavnika svetskih brendova koje Medest zastupa.

Kompanija GimMed opremio je do sada više od sto klinika, poliklinika, ordinacija i privatnih ordinacija iz domena fizikalne terapije, rehabilitacije, sporta, dermatologije, dermoestetike i estetike u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji. Svoj kvalitet dokazuju edukacijama i organizacijom stručnih seminara, kao i konsulting uslugama i izradom planova… Ističeu se profesionalizmom, znanjem i iskustvom, jer zapošljavaju zdravstvene radnike i spoljne saradnike iz medicinske struke (lekari, fizioterapeuti, kozmetolozi…).

Od 2015. godine zastupaju Venus Concept Ltd. (Venus Legacy, Venus Viva, Venus Freeze, Venus Swan) za exYu (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Crna Gora), a od 2014. godine su zastupnici Erchonia Ltd. (Zerona Green Laser, Zerona Red Laser, XLR8, Lunula laser, FX635 Laser) za cijelu Adria regiju (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Crna Gora).

Proizvodi Medesta biće dostupni zainteresovanim kupcima da pogledaju, dotaknu, pa čak i lično isprobaju u show-room-u Medesta u “Lola Beauty Concept“, u Makedonkoj ulici 21 (www.lolabeautyconcept.rs), a svoje termine mogu da zakažu na 011 33 73 735, ili na info@lolabeautyconcept.rs

November 20, 2017 Vesti iz partnerskih firmi
About Miodrag Miljković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZAHTEV ZA PONUDU
Hvala Vam! Ponuda će Vam biti dostavljena uskoro
ZAHTEV ZA PONUDU
Hvala Vam! Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku!