Blog

Eksluzivni Ugovor Merkura sa Britanskim provajderom

Ekskluzivni ugovor Merkura sa britanskim provajderom

U Vrnjačkoj Banji od leta gosti iz Velike Britanije

Ugovor sa OAW

Danas je u prostorijama klinike Bel Medica, potpisan ekskluzivni ugovor između Merkura i Operejšns-abroud-vrldvajd (OAW), jednog od najvećih medicinskih provajdera u Velikoj Britaniji.

Ugovor je sa strane Merkura potpisao direktor mr dr Dejan Stanojević, dok je direktorka i vlasnica Rut Tejlor bila potpisnik sa strane OAW. Potpisan Ugovor odnosi se na buduće dolaske pacijenata iz Engleske, na Merkurov Medicinski i Wellness pansion kao i programe Centra Medicinske Estetike.

Ova saradnja rezultat je posete gospođe Tejlor Merkuru krajem 2015. godine. Nakon detaljnog uvida u Merkurove kapacitete, pomenuta poseta je za nju, kako je izjavila, bila iznad očekivanja i u Merkuru je prepoznala budućeg partnera. OAW je jedan od najvećih provajdera medicinskog turizma u Velikoj Britaniji sa mrežom partnera od 80 međunarodnih bolnica u 40 zemalјa, koja bira saradnike samo nakon preciznog procesa odabira koji potvrđuje bolnicu kao jednu od najbolјih zdravstvenih ustanova u svojoj zemlji.

OAW je još jedan veliki partner Merkura, obzirom da je početkom godine potpisan Ugovor sa TUI-jem, jednom od najvećih globalnih turističkih agencija. Merkur će ruskim turistima substituisati pakete za Karlove Vari i Rogašku Slatinu, koji su bili atraktivni proteklih godina. Imajući u vidu da je Merkur kreirao konkurentnu ponudu po pitanju smeštaja, medicine i wellnessa, stvorene su mogućnosti prijema daleko većeg broja ruskih turista, iako je i poslednjih godina beležen stalni rast.

February 11, 2016 Vesti iz partnerskih firmi
About Miodrag Miljković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZAHTEV ZA PONUDU
Hvala Vam! Ponuda će Vam biti dostavljena uskoro
ZAHTEV ZA PONUDU
Hvala Vam! Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku!