Blog

Aparaturne procedure u Merkuru

Vrhunski programi za mršavljenje i negu lica i tela kao rešenje za zdravstvene i estetske probleme savremenog doba

Autor: Tijana Pantić

U Merkurovom Centru medicinske estetike “Marijana” primenjuju se savremene i veoma efikasne aparaturne procedure. Programi predstavljaju kombinaciju vrhunske medicine, savremenih aparaturnih procedura, fizičke aktivnosti, edukacije i zabave
Jedna od procedura koje se uspešno koriste u procesu gubljenja kilograma i postizanju željene težine je kavitacija – nehirurški, neinvazivni postupak koji uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima.
Kavitacija je tretman koji daje rezultate posle samo jednog tretmana, o čemu govori i velika zainteresovanost ljudi za ovaj tretman i brojni pozitivni utisci.
U okviru aparaturnih procedura koje „Merkur“ ima u ponudi su i radio talasi, najefikasniji nehirurški tretman za zatezanje lica i tela, kao i limfna drenaža, terapeutski postupak za stimulisanje cirkulacije limfe, poboljšanje venske cirkulacije i detoksikacije. O tome koliko su ovi tretmani efikasni govori i podatak da koristeći ih, mesečno više desetina klijenata u Centru medicinske estetike “Marijana”postiže jako zadovoljavajuće rezultate.

Posebna novina ovog centra je Zerona laser, prvi neinvazivni hladni laser za preoblikovanje tela koji efikasno uklanja masno tkivo i zateže kožu bez negativnih nuspojava.
Tretmani Zerona laserom su jednostavni, bezbedni i bezbolni. Trajanje tretmana je od 40 do 60 minuta i primenjuje se kombinovano na lice, vrat, grudi, struk, kukove i butane. Tretmani se primenjuju 3 puta nedeljno u periodu od minimum dve nedelje.
Mnogi klijenti koji su po prvi put koristili Zerona tretman, bili su iznenađeni opuštajućom atmosferom, kao i činjenicom da prilikom tretmana nema nikakvih neprijatnosti i bolova.

Tretman je krajnje relaksirajući, s obzirom na to da prilikom tretmana jednostavno ležite dok laserski zraci rade za vas.

Zerona koristi hladnu lasersku tehnologiju tako da se u toku postupka ništa ne oseća i anestezija nije potrebna, ne dolazi do pojave podliva niti do oštećenja tkiva, a neposredno nakon tretmana možete se vratiti dnevnim obavezama.
Zeronom se postižu jako zadovoljovajući rezultati, sa planom tretmana može se izgubiti od 8 do 30 cm u obimu, smanjenjem naslaga na stomaku, ledjima, kukovima, butinama, gluteusu, podbratku, vratu i rukama dok se koža tela zateže i tonira.SPECIJALNA PONUDA 

November 1, 2016 Vesti iz sveta, Vesti o centrima, Vesti o opremi
About Miodrag Miljković

One Comment
  1. Merkur je moderan i savremen centar medicinske estetike koji treba posetiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZAHTEV ZA PONUDU
Hvala Vam! Ponuda će Vam biti dostavljena uskoro
ZAHTEV ZA PONUDU
Hvala Vam! Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku!