Blog

Renovirani Wellness centar

Renovirani Wellness centar

Novi ambijent i nove usluge u prvom wellness centru u Srbiji

spa centar

Nakon druge rekonstruktivne faze, 28. decembra Wellness centar „Fons Romanus“ otvorio je svoja vrata ljubiteljima opuštanja i spa sadržaja. Novi duh Wellness-a oseća se pri samom ulasku u recepcioni deo koji je komforniji i savremeniji.

Postupak prijema je brži i jednostavniji, kako za goste, tako i za radnike Wellness-a. Sistem staklenih zidova omogućava temperaturni balans između receptivnog dela i dela sa Wellness uslugama dajući celom prostoru potpuno drugačiji vizuelni efekat. Bazen i sadržaji Wellness-a, sada su vizuelno dostupni sa prijemnog pulta. Centar je ovakvom organizacijom funkcionalniji, prostor svetliji, a užitak gostiju upotpunjen.

Kombinovanjem specifičnih detalja i efekata rasvete, tursko kupatilo dobilo je nov i moderniji izgled.

Prostor predviđen za relaksaciju i meditaciju dobio je novu poziciju u odnosu na okruženje, u cilju apsolutnog opuštanja na klasičnim ležaljkama ili toplim klupama što dovodi do osećaja svežine i psiho-fizičke opuštenosti.

Relaks usluge Wellness-a obogaćene su potpuno novim sadržajima.

Hladna soba:

Prostorija za osveženje nakon toplih procedura na temperaturi 8– 12 °C koja pojačava efekte saune i turskog kupatila. Ovaj prostor obuhvata Gočki vir, ledenu kišu i hladnu kofu.

Gočki vir:

Posuda sa vodom replika je autentičnih potoka i vodopada planine Goč. Boravak u ledenoj vodi nakon toplih procedura dovodi do naglog sužavanja krvnih sudova, čime se podstiče bolja cirkulacija , a šokiranje nervnih završetka u površinskom delu kože stvara nezaboravan osećaj tokom naknadne meditacije.

Vichy tuš:

Vichy tuš predstavlja tretman mlazevima vode koje proizvode makro i mikro džetovi fiksirani iznad pacijenta. Osoba leži na krevetu tako da voda prekriva čitavo telo, odnosno telo je sve vreme obavijeno tankim i toplim mlazevima vode. Deluje poput kiše istog pritiska i odgovarajuće temperature, opušta mišiće, deluje relaksirajuće i opuštajuće na nervni sistem.

December 28, 2015 Vesti iz partnerskih firmi, Vesti o centrima
About Miodrag Miljković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZAHTEV ZA PONUDU
Hvala Vam! Ponuda će Vam biti dostavljena uskoro
ZAHTEV ZA PONUDU
Hvala Vam! Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku!